Praktische informatie

Locatie > De deeltijdopleidingen worden aangeboden in Amsterdam.

Vooropleiding 
> HBO denk- en werkniveau.

Studiejaar > De lessen vinden plaats van september tot eind juni 1 dag per week, met uitzondering van de schoolvakanties.

Collegegeld > Voor het eerste lesjaar bedraagt het collegegeld in het studiejaar 2019-2020: €3.800,-. Betaling in 1, 2 of 4 termijnen mogelijk.

Boeken, hardware & software > Bijzonder tekenmateriaal en bv. buitenlandse tijdschriften dient de student zelf aan te schaffen. We raden je aan lid te worden van de openbare bibliotheek, zodat je de aanbevolen literatuur eenvoudig kunt lenen of inzien.

Computer >  Specifieke informatie over de benodigde software maakt je docent aan het begin van het jaar bekend.
Als je wilt, kun je tegen kostprijs, buiten de lessen om, aan de academie extra lessen volgen in Photoshop, Indesign en Illustrator.

Huiswerk > Reken op gemiddeld 20 uur per week. Aan opdrachten werk je zowel op de academie als daarbuiten. De studielast mag niet worden onderschat. De hoeveelheid huiswerk vraagt om zelfdiscipline en doorzettingsvermogen; eigenschappen die ook in het beroepenveld onderscheidend zijn.

Studiebegeleiding > Naast een vaste hoofddocent is er een decaan om jouw individuele leerproces intensief te begeleiden.

 

Meer handige informatie vind je onder onze FAQ