Veranderingen in de retailbranche vinden in hoog tempo plaats. De kracht en de rol van de retailstylist zal er in liggen om actuele maatschappelijke-, consumenten- en markttrends tijdig te signaleren en te vertalen naar nieuwe innovatieve  en vooral onderscheidende retailconcepten om zo ook de in snel tempo veranderende en vooral steeds machtiger wordende consument te blijven inspireren en te binden.

Je ontwikkelt een vernieuwend retailconcept waarin innovatief en commercieel wordt ingespeeld op de consumentenbehoeftes. Een totale retailbeleving gebaseerd op de laatste trends, inspelend op actuele technische mogelijkheden (online-offline) en ultieme ervaring en beleving in retail.

De Module wordt begeleid door een docent werkzaam in het retail- en stylingvak. Retailexperts geven lezingen en delen hun ideeën en ervaringen uit de praktijk. Daarnaast bezoek je verschillende retailers met innovatieve winkelconcepten.

De module is een goede manier om in 10 weken een update te krijgen over de laatste ontwikkelingen in het retailvak op het gebied van conceptontwikkeling en innovatie.

Voor de module geldt dat je minimaal over een HBO (of MBO4) vooropleiding moet beschikken en een relevante  (bij)baan in de retailsector.

Startdatum studiejaar 18/19: woensdag 6 maart 2019. De duur van de opleiding is 10 weken. De kosten voor de Module Retailstyling zijn € 720.

Schrijf je in